ЛЮДЯМ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ B/W mode
EuReCa
Записатись на прийом
особистий/дистанційний
Як нас знайти Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5
Графік роботи:
8:00-20:00, НД: 8:00-16:00
МенюМеню
Вхід для лікарів
Вхід для лікарів

«Супровід пацієнтів на терапії непрямими антикоагулянтами» - програма лояльності

«Супровід пацієнтів на терапії непрямими антикоагулянтами» - програма лояльності

Непрямі (оральні) антикоагулянти (НАК) - це ліки, які знижують активність згортальної системи крові та перешкоджають утворенню тромбів. Через механізм дії, їх також називають антагоністами вітаміну К. Вітамін К - потрапляє в організм з їжею, а також синтезується бактеріями в кишківнику. Використовується для синтезу в печінці ряду білків, що приймають участь в згортанні крові. Продукти багаті на вітамін К перешкоджають дії НАК. 

Продукти які містять багато вітаміну К:
зелений чай, салат-латук, капуста (брюсельска, брокколі), шпинат, соєва олія, зелена цибуля, салат айсберг

Найбільш розповсюдженим непрямим антикоагулянтом є Варфарин

Покази до призначення НАК:

  • фібриляція передсердь
  • стан після операції на серці (протезування чи пластика клапанів серця)
  • тромбоз глибоких вен
  • тромбемболія легеневої артерії
  • генетичні порушення згортання крові
  • в деяких випадках при порушенні мозкового кровообігу (інсульт) та коронарного кровообігу (інфаркт)

Препарати НАК приймають від декількох місяців або протягом всього життя. Це лікування рекомендоване вітчизняними та міжнародними рекомендаціями, а його неправильне проведення (або непроведення взагалі) статистично достовірно збільшує захворюваність та ризик смерті від тромбоемболічних ускладнень (наприклад, тромбоз протезу клапана серця або ішемічного інсульту).

В зв’язку з впливом цих препаратів на згортальну систему крові вони підвищують ризик кровотечі тому режим дозування їх має вкрай важливе значення! 

Підбір дози препарату проводиться індивідуально для кожного пацієнта та враховує багато факторів (стан інших органів- печінки, нирок, прийом препаратів та інше). 

Контроль ефективності препаратів проводять за допомогою визначення аналізу крові, який називається МНО (міжнародне нормалізоване відношення) його значення, а також динаміки. Частота визначення МНО залежить від різних факторів та призначається лікарем. Індивідуальний терапевтичний діапазон МНО встановлюється лікарем. Перебування в терапевтичному діапазоні є основою успішного лікування та мінімізації ускладнень! 

Застосування новітніх пероральних антикоагулянтів (NOACs) хоча і не потребує лабораторного контролю показників згортання крові, також не позбавлене ряду недоліків. Перш за все це відсутність (або фізична недоступність у стислі терміни) для більшості з них антидоту, тобто препарату, який міг би припинити їх дію. По-друге, їх застосування не дозволене у деяких груп пацієнтів, наприклад з порушенням функції нирок. І насамкінець, їх висока вартість при необхідності постійного прийому робить їх недоступними для більшості пацієнтів.

Лікарі клініки EuReCa мають величезний досвід призначення різних варіантів антикоагулянтної терапії та її корекції залежно не тільки від показників коагуляції (здатності до згортання) крові та хвороби, що вимагає антикоагулятної терапії, але й ризиків пов’язаних  як із недостатнім пригніченням згортання крові, так і надлишковим.

Тому, клініка EuReCa запровадила програму лояльності для пацієнтів, які потребують тривалої терапії непрямими антикоагулянтами, що включає первинну консультацію терапевта або кардіолога зі знижкою 30% з визначення міжнародного нормалізованого співвідношення (INR) та протромбінового тесту та телемедичним консультуванням електронною поштою або з телемедичним консультуванням електронною поштою за результатами тестів з питань дозування препарату зі знижкою 20%.

Ціни терапію НАК

Домашнє телемедичне консультування з питання дозування НАК (Skype) 150 грн
120 грн
Домашнє телемедичне консультування з питання дозування НАК (ел.пошта) 120 грн
96 грн
Домашнє телемедичне консультування з питання дозування НАК (телефон) 250 грн
200 грн
Консультація кардіолога первинна пацієнтам на тривалій терапії НАК 450 грн
315 грн
Консультація терапевта первинна пацієнтам на тривалій терапії НАК 300 грн
210 грн
Визначення протромбіновогу тесту (протромбіновий час у сек, % протромбіну за Квіком, МНВ) 120 грн
96 грн

 

Програма лояльності

Пацієнтам, які вже отримали в клініці будь-яку послугу (зареєстровані), по окремим позиціям пропонуються спеціальна вартість послуги.

Тобто, для нових пацієнтів, вартість другої і далі послуг будуть рахуватись як для зареєстрованих.

Програма лояльності

Під час консультації лікар може рекомендувати провести дообстеження. У разі, якщо пацієнт проходитиме їх в нашій клініці, вартість деяких послуг буде нижчою.

Програма лояльності

При направленні сімейного або профільного лікаря іншого медичного закладу. Пацієнту необхідно отримати направлення, історію хвороби та, бажано, контактні дані лікаря для можливості прямого зв'язку.




© Умови використання
Ліцензія на медичну практику МОЗ України №683 від 7.07.2016 р.
FacebookFacebook