ЛЮДЯМ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ B/W mode
EuReCa
Записатись на прийом
особистий/дистанційний
Як нас знайти Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5
Графік роботи:
8:00-20:00, НД: 8:00-16:00
МенюМеню
Вхід для лікарів
Вхід для лікарів

Зниження ризику у хворих на рак: здоровий спосіб життя та лісні горіхи

Зниження ризику у хворих на рак: здоровий спосіб життя та лісні горіхи

Дослідження, що включало пацієнтів з ІІІ стадією колоректального раку після та під час хіміотерапії виявило, що ведення здорового способу життя зменшувало ризик смерті на 42 %, а помірне вживання алкоголю – додатково ще на 15%.

Аналіз даних 826 пацієнтів показав, що регулярне вживання лісних горіхів (2 та більше унцій на тиждень) на 42% знижує ризик рецидиву захворювання і на 57% ризик смерті порівняно з тими, хто не вживав горіхів. При цьому, це стосується лише вживання лісових горіхів, оскільки не було встановлено зв’язку між вживання арахісу або арахісового масла із рецидивами та смертністю.

Необхідно підкреслити, що ведення здорового способу життя та вживання горіхів не замінює протипухлинного лікування, а застосовується як додаткові заходи.


American Society of Clinical Oncology Annual Meeting. Abstracts 10006 and 3517, to be presented June 2 and June 3, 2017, respectively.
http://www.medscape.com/viewarticle/880218?src=soc_fb_170520_mscpedt_news_onc_treenuts#vp_2

 

Додаткова інформація

Тривалий прийом ацетилсаліцилової кислоти знижує смертність від раку

Програма лояльності

Пацієнтам, які вже отримали в клініці будь-яку послугу (зареєстровані), по окремим позиціям пропонуються спеціальна вартість послуги.

Тобто, для нових пацієнтів, вартість другої і далі послуг будуть рахуватись як для зареєстрованих.

Програма лояльності

Під час консультації лікар може рекомендувати провести дообстеження. У разі, якщо пацієнт проходитиме їх в нашій клініці, вартість деяких послуг буде нижчою.

Програма лояльності

При направленні сімейного або профільного лікаря іншого медичного закладу. Пацієнту необхідно отримати направлення, історію хвороби та, бажано, контактні дані лікаря для можливості прямого зв'язку.




© Умови використання
Ліцензія на медичну практику МОЗ України №683 від 7.07.2016 р.
FacebookFacebook