EuReCa
МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНА КЛІНІКА
Записатись на прийом
особистий/дистанційний
Меню Меню

Дієтологія та лікувальне харчування

Сластін Владислав Володимирович
Сластін Владислав Володимирович19 років досвіду
Лікар-дієтолог, нутриціолог
Експерт системи Аналізу ризиків і критичних точок контролю харчовий безпеки (ХАССП). Лікар - експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки та нутриціології.

Надмірна вага і ожиріння можуть збільшити ризик багатьох проблем зі здоров'ям, включаючи діабет, серцеві захворювання і деякі види раку

Дієта не повинна бути виснажливою або викликати стрес. Завдання лікаря-дієтолога знайти баланс при якому, дієтичне харчування відбуватиметься максимально комфортно для пацієнта. Ефективна робота організму напряму залежить від кількості необхідних речовин які він отримує в процесі харчування.

Класична кетогенна дієта - це дієта, яка складається в основному з жиру (80-90%), а залишок заповнюється білком (8%-15%) і, мінімально, вуглеводами (2%-5%). Дотримуючись кето дієти пацієнти з серйозними та небезпечними для життя хворобами роблять більше, ніж практикують здорове харчування; вони застосовують нефармакологічний підхід, який може безпосередньо впливати на результати їх лікування.

Зайвим буде пояснювати, як важливо правильно харчуватись під час активних занять спортом, але збалансоване меню необхідне не тільки професійним спортсменам, а і будь-кому, хто націлений на результат, а не процес




+38(044)33-999-03
Київ, вул. Хорива, 23В
Зворотній дзвінок
© Умови використання
Ліцензія на медичну практику МОЗ України №683 від 7.07.2016 р.
FacebookFacebook